No nyt on taas vähän aikaa päivityksestä mutta kyllä se tästä. Maanantaina treffattiin napon ja ainon kanssa ja harjoteltiin sitten ekaks ohittamisia ja Nipsu oli tosi nätisti! Jotain menny ees ton kalloon. Ja hyvin osaa ohittaa ihmiset ja koirat. Sitten mentiin yhdelle kentälle ja harjoteltiin näyttely-juttuja jotka tosin vähän kusi. Sitten otin Nipsun kanssa pari tokoliikettä. Sivulle tulo, seuraamista vähän ja pari paikallaoloa, istumisesta seisominen. Napo oli siis ehkä 50m:n päässä häiriönä. Ei siis olla koskaan aikasemmin tehty että on ollu häiriönä toinen koira. Ja Nipsu teki niiiiin hienosti! tosi upeesti keskitty kympillä ja olin melekin shokissa et miten se ton tekee kun koskaan olla harjoteltu häiriönä. Ja lisäks vieressä oli autotie jossa kulki aika paljon autoja. Mentiin vielä lopuksi ehkä 30m:n päähän naposta ja jätin Nipsun paikoilleen ja napo vielä haukahti ja nipsu kattro sinne mutta kun pyysin kattomaan minuun niin välittömästi taas keskitty. Menin sit palkkaamaan. Hirveen hyvin meni! Sitten saivat riehua vapaina. 

tiistaina sitten trimmailtiin. Nipsusta tuli aika hirveän näkönen kun sen jalat piti vetää ihan lyhyeksi kun olivat päässeet pahasti huopaantumaan. Ja vihdoinkin sain hännän ajeltua. Päästä otin aika paljon ja korvia siistin ja rungosta jonkun verran. Nipsu on nyt aika kivan värinen että jalat ja pää on melkein valkoset ja runko on tumma. Jäis vaan tommoseks niin olis aika kiva. 

Tänään sit oli lenkillä melkein koko lenkin vapaana et hihna roikkuu perässä just ton takia kun sillä ollu vähän ongelmia luoksetulon kanssa että saa paremmin kiinni jos tulee vaikka koira vastaan. Tykkäs olla kyllä tosi paljon vapaana ja juos paljon. Kutsuin sit monta kertaa luokse ja tosi hienosti tuli kaikilla kerroilla. Palkkailin ja tämmöstä. Harmi vaan kun tuli taas näin kylmät kelit kun N jäätyy. Sitten tässä lähiaikoina ollaan ruettu kiertään semmosta pitempää lenkkiä ja aika hyvin nipsu sen jaksaa.

Eipä tässä nyt kauheesti muuta näyttelyjuttuja pitäs harjotella jos tänne tulee se mätsäri ja harjaamiseen totutella! tuo kun ei anna harjata jalkoja joten siitä aina väännetään kättä että harjataanko mutta kai sen voi pistää murkkuiän piikkiin ja tolla muutenki tota luonnetta löytyy. Ja niin eilen täytti hipsuli 7kk! hurja miten se aika menee nopeesti. Ihan kauheetya kun kattoo kuvia kun tuli meille oli niin pieni.

Terveisin Hanna&Nipsu