Moikka! 

onpa kulunut pitkä aika kun viimeksi kirjottelin, tai ainakin tuntuu siltä. Ei itseasiassa ole tapahtunut kauheasti ihmeempiä, vietettiin joulua kotona ja uuden vuoden Nipsu oli mun porukoiden kanssa. Ei kuulemma enään sen jälkeen kauheasti pelännyt raketteja kun tajusivat laittaa verhot kiinni ja radion päälle. (olin kyllä neuvonut aikaisemmin)   Pakkaset tulivat ja jos kiristyvät oikein kovasti niin meidän lenkit lyhenee... Nipsua kun paleltaa jos alkaa olla yli -20 vaikka olisi vaatteita.

     Tokoa ei hirveesti olla otettu mutta vähän seurausta ja jotain temppuja.   Aika vähän kuitenkin. Alotin opettamaan sille myös pulottelua jalkojen välistä ja ihan hyvin se alkaa jo sujua muttta vaatii kuitenkin harjottelua vielä. 

Hassu :D

Merry Christmas!

Nipsun uusin harrastus on jalkapallo. Ei koskaan aikaisemmin ole pelannut. Se on oikea luonnonlahjakkuus. Tätä pitää kyllä vähän rajottaa ja mietin että palloleikkejä muutenkin kun se on jo niin pallohullu ettei tee kauheen hyvää jos kokoajan vetää ylikierroksia palloista.

Tässä siis kuukauden kuva tosta karvan kasvusta.  On se jo aika paljon kasvanu ja hyvä niin kun tuli nyt nää pakkaset. Mutta vielä kestää kaaaauan että pääsee näyttelyihin.

Eipä mulla mitään tärkeetä ollu.  Ajattelin yks päivä et me suoritetaan BH-koe ja käyää luonnetestissä ja tokossa ois kiva kisata alokkaassa mutta.....   yksi hanna-niminen koiranomistaja ei oikein jaksaisi harjotella :DDD   Meillä ois ollu mahollisuus mennä tokon jatkokurssille mutta ajattelin että nyt ei oikein oo aikaa ja jos on näin kylmä ei nipsu tee mitään. Joten se siitä. Kiva ois kyl muuten ollu mennä.

Mutta postailemisiin jos näin voi sanoa :o)  Hannski ja Nipsu