Joo eli ei tässä nyt kauheen ihmeempiä oo tapahtunu. Hirveet pakkaset on ollu, ei oo päässy lenkille ja nipsulla kyllä virtaa riittää. Nyt sitten oikein pitkiä lenkkejä. Vielä kun jäälle uskaltaa mennä. Ihan mahtava paikka! tosi paljon tilaa juosta vapaana. Vielä kun olisi joku koirakaveri niin olis kyllä tosi kiva. 

Niinjoo. Olin ite reissussa viikonlopun joten äiti hoiti Nipsua. Tulin sitten kotiin ja äiti kerto että Nipsu oli karannut.(oli jo siinä vaiheessa kotona) Eli: äiti oli pihalla tehnyt jotain pihahommia ja nipsu oli ollut vapaana no sit äiti lähti hakemaan herkkuja sisältä et sais nipsun kiinni. sillon naapurin koira lähti lenkille ja nipsu lähti seuraamaan niitä. Sit naapuri toi nipsun äkäsenä kotiin. En vaan voi ymmärtää miten äiti aina saa päästettyä karkuun.

Muutama tunti sitten mentiin oikein harjottelemaan pihalle. Tuli jotenkin juhlallinen olo kun pääs moneen viikkoon pihalle harjottelemaan. No ekaks otettiin näyttelyjuttuja. Eli nlyhihnassa ravaamista ja vähän seisomista. En tiedä mut vaikka nyt ei ollut kauheeln kylmä, tosin tuuli kyllä vähän mutta nipsu seisoo hirveen kasassa jos ulkona seisottaa. Voi tietty olla että sillä oli vähän kylmä. Ravaamisen tajus hienosti, sitä kun ei oikein olla voitu sisällä harjotella kunnolla. Vähän kyllä pomppi ja se näytti varmaan semmoselta pentumaiselta häsellys-ravilta mutta pentuhan se vielä on. Ja kyllä se välillä hienolta näytti. No harjotellaan harjotellaan. 

Sitten vaihettiin tokoon. Otin nyt mukaan lelun, semmosen jota käytetään vaan palkkaamiseen . En ollu pitkään aikaan tehny sitä että ite leikin lelulla ja näytän että tää lelu on tosi kiva ! joten vähän aikaa siinä säädin ja nipsuhan melkein söi mun kädet ku sai sen. Eli toimii. Tolla sit voi virettä vähän nostaa. Otettiin seuraamista nami- ja lelupalkalla. Lelusta tosin innostu vähän liikaa. Sit pari kertaa istu-maahan. Pari paikallaoloa ja luoksetuloa. Välillä leikittiin . Tosi hienosti kyllä meni! oon ylpee. Vaikka me ei niin säännöllisesti harjotellakkaan niin silti! Jos myö joskus se agikin voitas alottaa jos tuon sais oikeen kunnolla hanskaan. 

Trimmata se pitäs. Jalkakarvat on aika kivasti alkanu kasvamaan. Häntäkin pitäs siistiä. Ja päätä ja vähän kaikkialta. Hyvä kone olis kyllä aika jees. Sitten pitäs tilata ruokaa ja semmosia. Hihnan kyl tarvis. Oispa tässä lähellä joku näyttely ni vois sieltä ostaa. Vaikka joskus meinaakin mennä toho rottaan järki niin on se kyllä ihana <3 

Kuulumisiin ja yritän nyt vähän useemmin tänne kirjotella. Ps en oo vieläkään oppinu miten tänne laitetaan kuvia 

T. Hanna & Nipsu