Niin ei olla ihmeempiä tehty. Ihanm kesää vietetty täällä maalla ja on pihassa aina vapaana,. Nipsu tykkää olla vapaana ja kahlailee ja on mukana kaikessa mitä tehdään. Tänään Nispu oli oikein nerokas: Joululahjaksi se sai multA luun ja söi sitä joulun aikaan, jossain vaiheessa se hukkui ja löysimme sen seuraavalla kerralla nyt kesällä. No heitin sen stten tunkiolle ja Nispu viisaana tyttönä kävi tänään tunkiolta hakemassa se luun ja onnellisena söi sitä tossa ruoholla. Nipsu on myös alottanut remontin, nimittäin piharempan. 

Veljeni rakentavat majaan puuhun, Nispu remppaa maan tasalla. Se kaivaa hiekkaa ja kuskaa puita paikasta toiseen.

Jooo ja sillähän oli synttärit! Eli se täytti 26.6. 1 vuoden! Onnea Nipsu!!! Ei vietetty synttäreitä kauheen kummemmin, seuraavana päivänä juotin kahvit ja isovanhemmat tuli tänne. Nipsu sai hyvää ruokaa. Outoa toisaalta että se on nyt aikuinen. Käytöksessähän tuo ei näy mitenkään yhtä tyhmä/ hullu se on. Ei tokoa olla otettu yhtään ja aattelinki että ei nyt kesällä jaksa... Eikä se mitään osaakkaan/muista. Syksyllä sitten.

Agilityyn meillä olis ollu mahdollista ilmottautua ja olis kiva ollukki mutta ajankohtana kesä on huono ja varsinkin kun mulla on ripari ja koiraleiri ym ollaan paljon täällä joutsassa. 

Kohta mulla on ripari ja Nipsu menee ainakin osaksi aikaa hoitoon Ainolle tod näk. Pääsee napon kaa riehumaan. Sitten juhlien jälkeen lähdetään koiraleirille. En tiedä onko Nipsu leirikoirana mutta ite oon ainaki ohjaajana. 

sitten on ohjelmassa jalostuspäivät ja Nipsu mahdollisesti menossa jalostustarkastukseen(riippuu mitkä koirat kasvattaja haluaa) ja sitten on pohdinnassa että tehdäänkö Nipsulle samalla silmä- ja polvitarkastus. Riippuen paljonko saan rippirahaa :D Ja Eklo- ja syyskuussa molemmissa parit näyttelyt. Olis kiva päästä nyt ennen nlyitä mätsäriin mutta kattoo nyt ehtiikö ja pääseekö.

Ollaan muuten huomattu että Nipsu on aikalailla mun perään. Juhannuksena kun olin naapurimäökillä viettämässä iltaa ja nipsu karkas äitiltä nii se tuli meidän luokse ja muutenkin äiti kerto että se etti mua kun en ollut kotona.  

Yritän saaha kuvia nyt mutta kamera on taas yllätys yllätys hukassa. Joten jos seuraavaan postaukseen  saisin kuvia. 

Viettäkään hauskaa kesää  ! 

Kesäisin tunnelmin: Hanna ja Nipsu