Moikka ! 

Ei nyt mitään himeempiä olla tehty, vähän näyttelyharjottelua pihalla. Ei sitten mentykään sinne ohjattuihin nly harjotuksiinkaan. Tokoa ei olla nyt otettu sen takia ettei rupee kehässä istumaan. (todennäkösesti tekee sen kuitnekin).  Toisaalta mulla ois intoa nyt treenailla vairsinkin ku ulkona ei vielä oo hirveen kylmä ja Nipsu suostuu tekemäänkin jotain. Siis jyväskylän näyttelyt on viikonloppuna ja molempina päivinä arvostelu alkaa muistaakseni 12.15. Beduja oli 17 ja 18 eli aika paljon! Kiva että on paljon osallistujia. 

Sitten mulla on ollu parilla lenkillä kamera mukana ja oon kuvannu ku nipsu kirmailee. Oikeastaan oon menny kuvaamaan rantaan maisemia ja nipsu on siinä samalla juossut.  Oltiin myös viikonloppuna viettämässsä isäinpäivää isovanhempien luona ja nipsu joutui olemaan suurimman osan ajasta puussa kiinni koska oli paljon porukkaa eikä tilaa ollut sisällä. No lopulta se pääs sisälle ja oli oikein innoissaan ja käyttäytyi mallikkaasti :)

Nipsu näki että isoäiti otti ruokaa ja meni oikein nätisti maahan ilman pyyntöä. Eihän se ikinä kerjää...

ja loppuun tuore seisotuskuva. Nispu 1v 5kk. Millon se oikein kasvo noin vanhaksi??? kohtahan pitää pentujakin alkaa miettimään ! :OOOO 

Seuraava postaus varmaan sitten joskus ensi viikolla , kerron sitten miten näyttelyissä on mennyt

Terkuin Hanna ja Nipsu