Moikka kaikille! Meillä oli Nipsun kanssa ihan mahtava pääsiäinen!! Mentiin torstaina sinne maalle. Illalla sitten siinä "ryhmäytettiin" koiria ja käytiin tallilla, jossa oli 2 päivän ikänen varsa ja 2 tunnin ikäiset karitsa-kolmoset. Sitten siellä oli lisäksi .n 60 muuta karitsaa + uuhet ja 3 pässiä. Hevosia tais olla n. 10, ei tullut missään välissä mieleen laskea niitä .Nipsu muuten hukku hevosille aluksi mutta kun huomas ettei niissä oo mitään pelättävää, se lopetti.  Siellä oli myös 2 lehmää ja yksi vasikka ja kanoja. Että aikamoinen eläintarha. Sitten käytiin nukkumaan ja aamulla mentiin tallille. Siellä sitten hoideltiin aamuhommia ja koirat sai olla irti. Sitten varmaan jossain vaiheessa lähdettiin totuttamaan varsoja eli yksi varsoista valjastetttiin ja kahdella aikuisella hevosella ratsastettiin siinä edessä. No mää opin tuolla ratsastamaan :D Ei kyllä kauheesti oo kehumista mun taidoilla kun en saanut kauheen hyvin niitä hevosia pysähtymään ..... sitten syötiin ja tällein. Yhtenä aamuna trimmattiin Nipsu ja siitä tulikin varsin hienon näkönen :nyt vasta tajuan kuinka tasapaksu sen kroppa on ollut kun ite oon sitä trimmannu.

     Kun oltiin karitsoita totuttamassa käsittelyyn, Nipsu päätti alkaa mustasukkaisesksi. Eli kun itse olin lammaskarsinassa Nipsu olis väen vängällä halunnu sinne. no, lopulta se tunki sinne kokoajan, eikä auttanut vaikka heitti monta kertaa ulos joten se sai olla siellä. Ihan hyvin tuli lampaitten kanssa toimeen, välillä meinas haukata, jos ne tuli liian lähelle. Kyllä huomas että Nipsu tykkää maalaiselämästä. Sille se sopi hyvin että herättiin 5-6 aikaan ja lähettiin tallille. Ja jos Nipsu ja Napo riehu liikaa sisällä, ne pysty laittamaan ulos riehumaan eikä ne mihinkään karannu.

     Yks päivä tehtiin jälkeä. Ei verijälkeä vaan ihmisjälkeä. Ekalla kerralla Nipsu oli tosi epävarma ja kääntyili välillä eri suuntiin mutta loppuun pästiin. Jälki ei ollut kauhean pitkä. Sitten tehtiin toinen jälki myöhemmin (tai seuraavana päivänä, en muista :D) se meni jo paljon paremmin ja Nipsu oli varmempi ja eteni varmemmin. Eilen kanssa tehtiin mutta se vähän kusi kun naapuri päästi koiransa irti häiritsemään. 

      Sunnuntaina tuli sitten nipsun ja napon veli nero käymään siellä. Oli kyllä tosi kiva nähdä neroa kun en ole sitä syysloman jälkeen nähnyt. Kivasti kaikki tuli juttuun, paitsi että Napo pomotti Neroa aika paljon. Nero vaikutti paljon alistuvaisemmalta kuin Nipsu ja Napo. 

    Eilen sit käytiin vielä illalla lenkillä ja oli kaunis aurongonlasku. Otin myös kameran mukaan ja Nipsusta kuvia. 

tää on vielä leiriltä vikana päviänä

 niin joo ja tilasin äsken nipsulle ruokaa.  pKohta ois tarkotus tehä kasvismössöä.... ja kokeisiin pitäs lukea muttamutta...

Hanna & Nipsu

P.S. Olis kiva jos te lukijat kommentoisitte tähän jotain että tiedän että teitä ees on :D