Nyt on tapahtunut jonkun verran asioita. Ollaan tässä harjoteltu vähän tokoa ja seuraaminen alkaa jo sujua jotenkin. Paikalla pysyy tosi hyvin. Luoksepäästävyyttä ollaan harkattu 1 kerran. No se oli arvattavissakin, "tuomari" tuli kättelemään minua nipsun ollessa vierellä ja kättely sujui ihan hyvin mutta kun "tuomari" osoitti huomiota Nipsua kohtaan niin se nousi ylös. No oma vikahan tuo oli täysin kun ei olla koskaan harjoteltu mutta silti meni tosi hyvin.Kapulan pitoakin jonkun verran ja pitää sitä ehkä nyt n. 1 sek. Mikä sekin edistystä :D Näyttelyjuttuja ollaan kanssa harjoteltu. Ravaus sujuu jo tosi hyvin ja seisotuskin. Sen kestoa pitää vielä opetella. Ja että silloin ei istuta kun seisotaan. 

Nipsun kasvattaja kävi meillä pyörähtämässä Sunnuntaina ja sanoi kuinka hienosti Nipsua onkaan hoidettu. 

Eilen sitten trimmattiin Nipsu ja tarkotus on/oli mennä lauantaina olevaan mätsäriin Jyväskylässä. Tosi nätti siitä mun mielestä tuli. Ja nyt uskalsin ajaa sen korvatkin! 

Sitten tänään:

Iltapäivästä Nipsu mahdollisesti söi äidin särkylääkettä ja sen takia äiti lähti viemään sitä eläinlääkäriin. Siellä se oksennutettiin ja annettiin lääkehiiltä. Ja muita lääkkeitä. Jäi sinne tiputukseen ja haiettiin illalla kotiin. Sai lääkkeet mukaan ja huomenna vielä menee tiputukseen. Tosi ilonen oma ittensä oli kun haettiin. <-- tuon takia se mätsäriin meno on vielä vähän auki.