Moikka vaan! En oo nyt päässy kirjottelemaan kun meillä on niin onneton netti joka pätkii ihan liikaa. Tästä syystä myöskin nyt ei ole kuvia paljon.  Eli oltiin marraskuussa Jyväskylän KV näyttelyssä. Nipsu osallistui molempina päivinä junioriluokkaan ja molempina päivinä tuli EH. Tosi tyytyväinen olen, ja neiti esiintyi oikein hienosti. Lauantaina ehkä jopa vielä iloisemmin kuin sunnuntaina. Myös Nipsun äiti Bertta sai molempina päivinä sinisen. Ja Nero veli lauantaina sinisen. Tosi tyytyväinen siis olen. Lauantaina jännitin itse vaan ihan hirveen paljon. 

tässä arvostelut:

LA

17 months old. Good in type typical long head. Good eyes &ears. Loose in front. Neckline could be better. Brisquet could be better. Good topline. Angulation behind is acceptable. Could be in better condition. Close behind. JUN EH ja Tuomarina Martha Heine Saksa

SU

Feminine bitch, size is good but I'd like little more substance ovar all, very good eye and expression, a little week in front, ribgage? needs to drop and fill, good strong ioin?, cors. Tail carriage, coat texture could be better. JUN EH tuomari Steven Seymour, Australia

Ja siis sunnuntaina kehätoimitsijalla oli jo punainen nauha kädessä mutta vaihtuikin siniseen. 

 

Sitten tässä joku päivä ajoin Nipsun ihan puliksi. Sillä on siis vain korvatupsuissa vähän karvaa. Ajattelin että otan siitä joka kuukaus posetuskuvan niin siitä näkee tota karvan kasvua. 

Sitten ollaan vähän tokoiltu ja muistuteltu asioita mieleen. Eilen teki tosi hienosti kun oli pihviä palkkana . Muutaman kerran namijälkeäkin ollaan otettu ihan tossa pihalla. Ongelmana vaan on että se ei jaksaisi keskittyä askeleeseen kerrallaan vaan haluaisi suoraan jäljen loppuun. Lenkillä kuitenkin se sitten malttaa haistella niitä rauhassa kun mennään jälkien ohi. 

Tämmöstä meille kuuluu, jos nämä koneet toimisivat paremmin saisitte enemmän kuviakin. Mutta katellaan..  

Terkuin Hanna ja Nipsu