No niin eli kuten otsikosta näkyy, käytiin Nipsun kanssa eläinlääkärissä keskiviikkona. Tiistain iltana huomattiin sen olevan tosi outo, makaili vaan jossain aika epätavallisessa asennossa ja vältti koskemista joka on sille todella epätavallista. Lisäksi linkutti Todella pahasti, sa myöskin kipukohtauksia jossa tärisi. Myöskään pissillä ei ollut halukas käymään. Lähdettiin sitten aamulla 10 aikaan eläinlääkäriin ja lääkäri tutki Nipsua. Huomasi myös että vas. etujalka on kipeä, niinkuin itsekin olin todennut. Sille annettiin sitten rauhoittava lääke ja otettiin olkapäistä kuvat. Nipsu laitettiin myös tippaan. (josta se ei pitänyt) Lääkärin mukaan oli todella siistit ja hyvät kuvat joten epäili venähdystä/revähdystä. Saatiin kipulääke mukaan ja käskyksi että ulkona käydään vaan tarpeilla ja hihnassa, eikä saa hyppiä sohville/sängyille myös rappuset piti kantaa. Voitte arvata kuinka helppoa on estää nipsua hyppimästä sohville. Joten tässä ei olla onnistuttu kauhean hyvin. 

      Vielä se ontuu jonkun verran mutta ei enää pahasti, joten taidan uskaltaa päästää sen viikonlopuksi taas sinne maalle. Eläinlääkärikin oli sitä mieltä että voi ihan hyvin mennä jos ei ole kipeä. Ja kyllä huomaa että on ollut vaan pissalenkeillä kun vähänkin ovea raottaa niin tää yks on heti ryntäämässä ulos. Kyllähän se on nyt päässy muutaman kerran jalkojeen välistä livahtamaan. 

     Tokoa eikä muuta olla otettu yhtään! Kyllä mun pitää nyt aktivoitua mutta asiaa vaikeuttaa ettei meillä oo herkkuja, pitäs käyä ostamassa. Niin meille tuli perjantaina paljon lihaa. Vauhti-Raksulta. Poroa, lammasta ja possun sorkkia, härän häntiä, broiskun selkärankaa, kauloja, siipiä ja jotain muuta mutta nyt on ruokaa. Ja tein sille kasvismössöä. Laitoin jotain porkkanapalloja, salaattia, kurkkua, valkosipulia, kananmunaa, tomaattia, öljyä. Pitää kohta kun alkaa kasvit kasvamaan uudestaan alkaa kerätä voikukan-, horsman-, ja nokkosen lehtiä. 

     Eipä tässä nyt kauheesti muuta oo tapahtunu. Seuraava mätsäri on ehkä 15.5 tosin yks mun kaveri esittää nipsun siellä. Ja sitä seuraava on joskus kesäkuussa. Tosse kesäkuun juttuun tulee myös lampaat ja hevoset, joten esitän itse jonkun muun varmaankin. Pitää ottaa kamera tonne mukaan, siitä tulee varmaan aika hauskaa :D  Ja virallisiin näyttelyista Nipsu menee TerriEriin elokuussa ja muuramen ryhmänäyttelyyn syyskuussa. Tähän loppuun laitan pari kuvaa, tosin vanhoja kun ei ole nyt uusia ja uusimmatkin on toisella koneella. 

Nipsu vahtii  :D

tämä on otettu 25.1.2011. Ennen trimmausta. Nipsu ja Napo riehuu....

T. Hanna & Nipsu