Nipsu oli niin taitava!! käytin sitä vapaana pissillä ja tultiin rannasta ja naapurin koirat vapaana. Nipsu kuuli sen ja minä en joten N lähti haukkuen koiria kohti. Huusin Nipsu EI! se pysähtyi ja jatkoi matkaansa . Juoksin sen perään ja sanoin Nipsu EI ja se uskoi!!!!!!!!!!!!!!!!!! niin ihana tyttö <3 en pienimmässäkään mielessäni uskonut että ois pysähtyny. Sitten lähdettiin tepastelemaan kotiin muina miehinä. Se oli niin ihana

   . Sitten joskus aikoja sitten lenkillä tokoiltiin. Ja kas kummaa N teki niin iloisesti!! Seuruuta otettiin ja vaikka oli paljon virheitä mm .edisti paljon ja nojasi mun jalkaan oli silti niiin ihana. Tää antaa toivoa että kannattaa jatkaa ton kanssa tokoa. Ainakin jossain määrin. (taustalla siis: oon ajatellu jättää tokon kokonaan kun ei meitä kumpaakaan enään kiinnostanut) eli harrastellaan sillon kun jaksetaan aj molemmilla on kivaa. Tämän vastapainoksi ollaan opeteltu paria uutta temppua jotka sujuu jo hyvin. Tassunanto liiankin hyvin.

  Sitten jokupäivä Aino ja Napsukka kävi. Käytiin lenkillä ja kuvailin vähän. 

On ne ihania

Tänä aamuna Aino ruokakuljetus OY toimitti meidän oven eteen ruokaa Nispulle joka tuli suoraan tilauksesta. Tuli hyvään aikaa kun ruoka just lopussa. Äiti osti tänään sydäntä joten keittelen sitä varmaan huomenissa... kasvismössöäkin pitäisi tehdä.

tässä kk:n kuva karvan kasvusta. Nyt tuota voi jo harjaillakin vähän. Todellisuudessa harjaan sillon kun muistan.

 Näyttelyihin jo kaipaan mutta vielä pari kuukautta menee että ton voi viedä.. Mutta varmaankin Lieksan ryhmis toukokuussa on jo aikavarma ja kesällä ois kiva mennä kuopion 3 päiväseen kv:seen mutta pitääå miettiä mistä rahotus ja yöpaikka. Ja kangasniemi vois olla aika hyvä vaihtoehto, samoin Mikkeli KV. Tosin mikkeliäkin pitää vielä miettiä.

Tää päivittäminen on jäänyt ja en oikein oo jaksanu kiinnittää huomiota tähän jotenka päivityksiä taitaa tulla vähän harvemmin. En ota tästä stressiä. Mutta hyvää meille pääsääntösesti kuuluu.

Terkuin hanna ja nipsu