Päästiin siis täällä alkavaan agilityn alkeisryhmään! Oon niin innoissani (ja nipsukin varmaan ois jos tajuais mistä on kyse). Se alkaa siis ensi viikolla ja on keskiviikko-iltaisin. Sopii minulle oikein hyvin, sillä joudun nyt olemaan kesötöiden takia tällä paikkakunnalla niin kiva kun on jotain järkevää tekemistä.Toivottavasti saataisiin joskus joku kuvaamaan sinne olis niin kiva laittaa tänne kuvia kun harjotellaan.  

Sitten ajattelin että aloitetaan Nipsun kanssa pyöräilylenkit. Siis että molempien kunto kasvaa. Käytiin itse asiassa eilen jo pikkunen lenkki. Käytin Nipsun ensin lyhyellä lenkillä jotta sai tehdä tarpeensa ettei niiden takia tarvitse pysähtyä. Sitten mentiin joku muutama sata metriä pyöräillen. Aika hiljaista vauhtia mentiin mutta kuitenkin niin että Nipsu ravasi. Ajattelin että näitä lenkkejä voisi tehdä vähintään kerran viikossa. Useamminkin jos ehditään.

Suunnitelmissa ois myös mätsäri. Tämän viikon sunnuntaina joko saarijärvelle tai jyväskylään. Luulen kuitenkin että mennään Saarijärvelle. Sitten seuraavana viikonloppuna onkin jo Mänttä-Vilppulan näyttely ja siitä viikon päästä on Kangasniemen näyttely. Ainakin Mänttä-Vilppulaan minun pitää trimmata Nipsu itse, vähän kyllä jännittää. 

Yritän kirjotella nyt taas lähiaikoina.