Joo, eli niin kuin ostikosta näkyy, vettä on satanut niinkuin perinteisesti suomen syksyssä. Sen takia ei ole hirveästi huvittanut tokoilla kun ei jaksaisi nostaa sitä persettä sohvasta tuonne vesisateeseen. No kyl mä oon vähän yrittäny. Viime maanantaina käytiin sitten lenkillä saran ja vapun kanssa. Here is some of pictures of that lenkki.  Mutta kuvissa olevassa säässä ei ole moittimista.

ja jotta huomio ei kiinnittyisi kokoajan nipsuun, laitan tasapuolisuuden vuoksi tähän yhden kuvan myös vapusta.

tuolla kentällä Nipsu keksi hauskan leikin vetää vapun hihnasta. No sillä oli hauskaa. Antakaa lapsen leikkiä.

Olen myös todennut että karstat ovat olleet lähiaikoina katoavaa luonnonvaraa. Kasta nimittäin hukkui. Juuri kun tuossa olisi ollut harjattavaa. No minä reippaana tyttönä keksin plan b:n ja harjasin sitä metallikammalla. No ihan hyvä ratkasu sekin, tulipahan takut selviteltyä. 

Meillä myös harrastetaan erinäisten vihannesten syöntiä. Tänään iltapalalla minä söin porkkanaa toisesta päästä ja nipsu toisesta. Lopuksi annoin kuitenkin porkkanan nipsulle. Tässä se näyttää mallia. Myös kurkun syöntiä täällä harrastetaan. 

Sunnuntaina nipsu pääsikin riehumaan veljensä napon kanssa pitkästä aikaa. Nehän sitten kanssa riehuivatkin. Kuvia ei siitä nyt ole kuin 2 ja aika huonoja lisäksi ne on toisessa kamerassa josta on akku loppunut. Eli niitä joskus myöhemmin. huomenna on taas toko ja siellä harjotellaan jotain. En muista mitä. Sitten ens viikon perjantaina alkaa syysloma, joka meidän osalta tarkoittaa syysleiriä. Siellä Nipsutin tapaa sitten paaljon kavereita

. tässä näytämme miten seuraamis-liike tällähetkellä sujuu. Tokokuvia ei ole kauheen paljoa kun ei koskaan ole kuvaajaa kun harjotellaan. Mutta tässä siis yksi. 

kaikki kuvat paitsi porkkana kuva (C) Sara P. 

Onko vielä muuten lukijoita? Kommentoikaa ihmeessä jos luette tätä vaikka ihan anonyyminä. Ihan kiva olisi tietää onko teitä vielä siellä.

Terkuin hanna ja nisputin :)