jäi suoraan sanoen aika paska maku suuhun viimeisestä tokokerrasta. Nipsu ei kuunnellu yhtään muaq ja keskitty KAIKKEEN muuhun ku muhun. Ärsyttää niiiiin paljon. Osa ärsytyksestä on tietty kohdistettu itteeni kun en oo jaksanu tarpeeks harjotella sen kanssa jotta se keskittyis muhun .  no onhan se ihan kiva koira yms :) mutta nyt on vaa tämmöne ärsytys. Meillä alkaa nyt tokotauko joka varmaan enimmäkseen hyödyttää mua kun saan fvähä hermolepoa. Nipsuhan on tykänny olla tuolal kun se saa aktiviteettia  ja sillein on ollu paljon ilosempi ja yms mutta en nyt vaan jaksa. Tää ei liity kokonaan nipsuun todellakaan mutta on iskeny nyt semmonen yleis väsymys kaikkeen. Mutta taukoa siis ja meidän toko rajottuu tällähetkellä tod näk luoksetulon harjotteluun niinku viime viestissä taisin sanoa.  Agi alkaa huomenna, toivottavasti tuo siellä keskittyy paremmin muhun ku tänään.

 Viikonloppuna suunta on kohti kasvbattajaa ja seinäjoen näyttelyä. Nipsu ei osallistu mutta otan sen vaan muuten mukaan. Ja sit Napo ja Nero tulee kanssa. 

   joo, tämmöstä tälläkertaa, tuli vähän  valitus mutta ei elämä oo pelkkää ruusuilla tanssimista . Kyllä se siitä alkaa olee mun motto kun kaikki menee päin *******.

terkuin hanna