Elikkäs. Taas on pitkä aika kun kirjottelin viimeksi, pitää yrittää terästäytyä. Nipsu kävi sitten niissä verikokeissa ja sen piti olla vain tarkistuskäynti, no kuinkas kävikään? Nipsun veriarvot olivat kolminkertaiset. Sille annettiin sitten kotiin mukaan samylin-nimistä lääkettä. Annetaan sitä aamuin illoin. Nyt kun Nipsu on saanut  kuukauden sisällä lääkkeitä, No sit äitin kanssa huolestuttiin hirveesti että onko sillä kuparitoksikoosi. Onneks kasvattajalle soitto auttoi ja tultiin siihen tulokseen että veriarvojen nousu johtuu todennäköisesti tulevista juoksuista. Niin siis todellakin Nipsulle on tulossa juoksut. Se nimittäin haistelee hirveesti lenkillä, merkkailee, toisaalta on äreä, toisaalta hellyydenkipeä. Joten juoksuja odotellessa.... 

Nyt ei olla hirveesti tokoiltu ja se kyllä näkyy. Lenkitkin on jääneet aika lyhyiksi. Mutta Nipsu on juossut vapaana tossa rannassa ja sen luoksetulo on parantunut TODELLA paljon!!!! Siitä oon ylpee! Se tulee melkein heti kun pyytää ja siitä aina palkkaan. Seuraava aste olisi että kun N tulee luokse, syötän herkkua ja samalla otan valjaista kiinni ja vapautan. Sillä se tuppaa luulemaan että otan sen kiinni jos teen noin. Ja kun tulee ihmisiä/koiria vastaan saan sen melkein heti kiinni! Tässä siis ollaan edetty paljon!

Sitten tänään oltiin koiratapaamisessa. No ei sitä varmaan koiratapaamiseksi voi nimittää kun siellä oli meidän lisäksi yksi koira. Nipsu tykkäs leikkiä Alva-pohjanpystykorvan kanssa. Oli vapaana ja kun ihmisiä tuli sain sen malkein heti kiinni. Ne juoksi tosi paljon ja kyllä ylimääräset sauhut saatiin ulos. Sitten oltin vähän tokoa, olemattomalla keskittymisellä. Seuraamista joka kusi täydellisesti. Sivulletulokin/- olokin tuotti vaikeuksia lähinnä kontaktin takia. Joten tokoa lisää. + Nipsua häiristi aika paljon se kun meistä otettiin kuvia samalla.  Pari paikallaoloa ja luoksetuloa onnistui jotenkin. Ja luoksepäästävyys jota ei olla harjoteltu lähes ollenkaan onnistui siltä osin että "tuomari" kätteli minua. Se edistystä myöskin. Toisaalta tosta tulee varmaan meidän ongelma mun ikuisuushaaveessa; päästä Nipsun kanssa virallisiin toko-kisoihin. Nipsu kun on niiiiiiin ihmis-rakas. 

Tässä siis vielä posetus mätsärin jälkeen palkintojen ja todella väsyneen Nipsun kera.

Hei jes!!! nyt ymmärsin miten tähän laitetaan kuvia!!!! Seuraavaan viestiin tulossa siis kuvapläjäys Nipsusta. Yritän nyt tehostaa tätä kuulumisten päivitystä...  terv Hanna ja Nipsu :o)