Joo moikka vaan ! Käytiin siis tossa viime viikonloppuna kasvattajan luona seinäjoella. Samalla käytiin seinäjoen kv näyttelyssä. Nipsu ei osallistunut mutta sen veli Nero (H. Neptunus) osallistui ja sai EH minun esittämänä. Nipsun äiti Bertta sai EH. Muuten sitten oltiin vaan ja syötiin hirvipaistia. Nipsu oli kuitenkin mukana huvikseen ja että se tapais muita koiria. No sehän päätti paastota koko viikonlopun ja jos se otti ruokaa niin sitten se vaan murisi toisille. Kissanpentujen kanssa tuli muuten hyvin juttuun mutta kun ne lähti juoksemaan tää rupes jahtaamaan niitä. Tuolla näyttelyssä tapasin yhden skye kasvattajan ja hän tarjosi meille pentua sijoitukseen. No meillä on nyt hirveet pohdinnat siitä ottaako vaiko eikö :D. 

    Agilityn alkeiskurssi alkoi! Ensimmäisellä kerralla oli aita ja mahdollisesti 2 aitaa peräkkäin. Sitten jokainen sai vuorollaan käydä itsenäisesti harjottelemassa keppejä. Nipsu ymmärsi tosi hyvin nuo molemmat, tosin kepeissä ite sähläsin jonkun verran. Sitten vikana esteenä oli putki jota nipsu pääsi säikähtämään kun kouluttaja pudotti sen maahan. No kyllä se sitten lopulta uskalsi tulla putken läpi. 

   Toisella kerralla mentiin putkea lisää ja keppejä taas itsenäisesti. Sitten mentiin jo aita-putki "rataa" ja lopulta aita putki aita rataa. Nipsu osas tosi hyvin ainoina ongelmina ehkä että saattaa varastaa lähdössä ja mun pitää ohjata sitä tosi hyvin seuraavalle esteelle. Eli tulevaiuudessa harjoitellaan varmaan irtoamista ja minä harjottelen molemmilla puolilla ohjaamista koska toko on tehny musta kiitettävän toispuoleisen. No joka tapauksessa nipsu innostu nyt agista, se innostus yritetään pitää yllä tekemättä liikaa toistoja. Vielä ne eilen aloitteli pituutta mutta mun piti jo lähteä sieltä koska mulla alkaa toinen harrastus. 

Kuvia ei ole taaskaan (yllätys yllätys) kun muistikortti on kaverilla lainassa. Yritän niitä saada mahdollisuuksien mukaan. 

Ensi viikolla jos suinkin ehditään mennään torstaina näyttelyharjotuksiin... ihan hyvä sitä jyväskylän näyttelyä ajatellen. 

Toko siis loppui mutta yksi ilta annoin ruuan tokon yhteydessä ja teki niiiiiin hienosti. Laadin sitten suunnitelman miten edetään tokossa . Senkin laitan ensi kerralla koska kamerassa ei siis ole muistikorttia. 

Tämmöstä tällä erää 

terkut Hanna ja Nipsu :)