Tervehdys vaan kaikille lukijoille!

Tuli tuossa pyörähdettyä Muuramen ryhmänäyttelyssä josta tuloksena EH. Tähän olen tyytyväinen, varsinkin kun trimmasin sen itse . Mun trimmaustaidothan ei tunnetusti vielä ole kauhean kummoiset. No sitten Nero veli oli meillä tiistaista sunnuntaihin hoidossa. Kiva kun oli sillä molemmat söivät paremmin ja niille oli seuraa toisistaan. Aika monta kertaa ne kyllä karkasivat kun ovi jäi aina raolleen mutta ei ne menny kauas.

Tuomarina Muuramessa oli Maija Mäkinen. Hän oli todella mukava ja tutki koirat tarkasti ja antoi pitkän arvostelun ja vielä mahdollisesti selitti jotain asioita.Tälle tuomarille pitää ehdottomasti viedä uudestaan kun tuo on vähän kasvanut. Tässä arvostelu:

15kk. Fem. juniori, jolla hyvät rungon mittasuhteet. Sievä narttumainen pää, silmät ja purenta. Alaleuka voisi olla hieman voimakkaampi. Hieman niukasti, mutta tasapainoisesti kulmautunut. Runko vielä kesken. Hieman avonaiset kyynerpäät. Sopiva luusto. Tässä kehitysvaiheessa hieman takakorkea. Hyvä häntä. Liikkuu hyvällä joustolla, taka-askel saisi olla pidempi, on vielä kovin kapea. Turkki tulossa. Miellyttävä käytös. JUN EH.    Tuo takakorkeus tu.i mahdollisesti siitä että seisotin sen epätasaisella maalla, jossa takapää oli korkeammalla.    Sitten Napo veli (Heinäkengän Napoleon) sai jun H:n ja Nero (H. Neptunus) Sai jun ERI SA PU2 SERT!!!!!! oltiin ihan shokissa sillä tämä oli kyseisen koiran toinen näyttely. No onhan se nättikin ! No sitten ajelin kotona nipsun selän myötäkarvaan että se kasvais vähän tuuheammaksi sillä se on tosi harva. No eipä näytä hirveesti auttaneen koska harvalta se kasvanut osakin näyttää. 

Tässä pari kuvaa muuramesta:

Nyt Nipsu ei oikeen ole syönny hyvin mutta jos se rupeis syömään.. onhan se ennenkin paastoillut.

Sitten käytiin vielä elokuun puolella Tikkakoskella mätsärissä. Siellä olikin aika paljon koiria. Me saatiin Nipsun kanssa pienten sarjassa punanen nauha mutta tuomari tiputti meidän ensimmäisten joukossa pois. Nipsu ei enään siinä vaiheessa jaksanut seisoa ja se rupesi ottamaan askelia. (seisotin sitä vapaasti). 

Eli nämä kuvat on sieltä Tikkakosken mätsäristä. 

Äänekoskellakin käytiin mätsärissä näyttelyä edeltävänä torstaina. Tuloksena Nipsulle pienten pun 3 ja nerolle pienten sin3. Aika sähellykseksi meni koska neron handleri perui ja jouduin esittämään molemmat. Kaiken lisäksi mentiin aika tiukalla aikataululla ja siinä oli pientä säätöä mutta kunnialla selvittiin. Kuvia ei tästä reissusta ole. 

Tämä on sieltä kauhavalta. Kuva on sininen koska kameran asetukset oli jotenkin väärin...

Nyt sitten jännäillään Hipun (H. Just Happy) pentuja, montako tulee ja sukupuolia. Muistaakseni on reilu viikko synnytykseen. 

Tiistaina meillä alkaa tokokurssi joka on jyväskylässä. Innolla odottaen.. En kyllä tiedä tekeekö Nipsu mitään kun siellä on häiriötä.

Hanna&Nipsu