Elikkäs tässä nyt näitä lupaamiani kuvia. Jos tuo video näkyy niin siihen olen laittanut kuvia nipsun kasvusta eli seisotuskuvia. Tosin siihen pitäisi lisätä uusia. 

tossa otettiin vähän joulukuvia ja nipsu posettaa 

tässä oltiin Äänekosken mätsärissä 6.11.2010. Sijoitus pentujen Sin4.

Tämä on syyslomalta -10 kun Nipsun velipuoli Laku antaa Nipsulle iltapesun.

tämäkin on syysloalta. Kohmeisesta pellosta löytyy jänniä hajuja

tämä on otettu silloin kun Nipsu tuli meille syyskuussa -10. On se vaan ollut pikkunen <3

Tämäkin on silloin otettu kun Nipsu tuli meilletämä on joskus otettu kun Hipsukka oli pieni. Kuvassa se näyttää maahanmenon. Kusassa Nipsulla näyttää olevan hirveän pitkät etujalat

 

No se video ei suostu tulemaan tähän eikä nyt ole aikaa sitä tähän vekslata. Sitten lauantaina ollaan menossa Äänekosken mätsäriin. Tänään trimmailtiin Nipsua ja sen veljeä Napoa. Ihan hieno mun mielestä tuli, harmitti vaan kun leikkuukone irtisanoi työsopimuksen ja lopetti toimintansa. Eli en saanut ajettua häntää, korvia ja kaulaa. No onneksi edellisestä trimmauskerrasta ei ole paljoa aikaa joten ne ei vielä ole kauheesti räjähtäny. Tokoa ei olla kauheesti harjoteltu, eikä myöskään nlyjuttuja. No tänään illalla vähän  aikaa tossa pihassa Napon kanssa. Ihan hyvin meni paitsi vähän huonosti keskittyi mutta paremmin kuin odotin. Luooksetulot kusi lenkillä kun olivat Napon kanssa vapaana. Niin vähän arvelinkin ja saatiin kuitenkin kiinni. Lisää häiriötreeniä luoksetuloihin siis. Pääsiäisen aikoihin ollaan menossa kasvattajan siskon luo ja kasvattaja tulee myös sinne. Koirat on siellä vapaana ja Nipsukin näkee hevosia,lehmiä,lampaita. On se niitä pienenä nähnyt mutta puolen vuoden tauko voi muuttaa koiran suhtautumista eläimiin. Toivottavasti ei hauku ainakaan hevosille. Ennen tuota reissua pitäs ostaa tolle uus hihna. Mutta sitten on tiedossa myös 2 kpl viikonloppuleirejä. Toiseen menen itse ohjaajaksi toiseen en pääse.  En sitten tiedä Nipsun osallistumisesta noille vklp leireille. Tulee varmaan mukaan ainakin sille jonne ite pääsen mukaan. Jos siis ei aloita juoksuja. Ja toivon sorment ja varpaat ristissä ettei alota juoksuja ennen pääsiäistä / sen aikana. Tässä kuulumisia tältä erää, palaillaan. 

T. Hanna ja Nipsu