Ensinnäkin Anteeksi tilapäivitystauko. On jotenkin ollu vaan kaikkea eikä millään oo ehtiny eikä sit oikein innostanukkaa... Ja hyviä uutisia kamera löytyi joten kuvia luvassa taas.

    Siellä maalla meni Nipsulla kuulemma ihan hyvin ja turhaan olin huolissani siitä. Tykkäs taas olla ja kyllä huomas että on juossu, nukku seuraavan päivän. 

   Eläinlääkärissä ei ole tarvinnu käydä joten kaikki siltä osinkin hyvin .

    Tokotreenit otettiin tossa yks päivä ja meni kyllä ihan loistavasti! En enää kyllä tosin muista mitä tehtiin mutta ihanalla fiiliksellä teki ja molemmilla oli tosi kivaa. Jos tommonen fiilis ois useemminkin olis ihan mahtavaa! 

   Sitten eilen oltiin mätsärissä Jyväskylässä. Muuten meni ihan hyvin paitsi että Nipsu oli tooosi väsynyt. Oli juuri ennen lähtöä juossut varmaan tunnin pihalla irti. Joten aika lahnailuksi meni. Muutenkin toi oli aika extempore juttu että siihen nähden ihan hyvin. Tulos oli siis pentujen PUN ei sij. Tuolla oli aika vähän koiria ja tuomari selvästi jäi kaipaamaan iloisuutta ja pentumaista sähellystä. Mutta semmosta tällä kertaa, aina ei voi voittaa. Niin ja Napo oli kanssa mukana. Sillä meni vähän paremmin ollen pentujen PUN3. Tähän pari kuvaa mätsistä.

Yhteisposetus :D

ja Napo popsimassa palkintojaan.

        Tänään illalla tein sitten Nipsulle jäljen tonne takapihalle. Herkkuina oli tällä kertaa munuaista. Hyvin ajoi mutta aika vauhdikkaasti ja vähän huolimattomasti, oli varmaan kiire ruuan luokse joka oli lopussa. 

        Punkit on meillä aikamoinen riesa. Tähän mennessä olen löytänyt 7 punkkia Nipsusta. Se saa valkosipulia mutta jos ei nuo punkeroiset ala vähenee pitää keksiä jotain muuta. Annan sille nyt oikein extra annoksia valkosipulia niin jos auttais. 

      Sitten Nipsu harjoittelee kovasti uimista. Rannassa tykkää touhuta ja kaivaa kuoppia. Myäös keppiä hakee vedestä. Nipsu saa naapurin noutajilta mestariopetusta uimiseen. Se oli yks päivä niin hassun näkönen kun vesirajassa oli vaahtoa ja se otti sitä suuhun ja juoksenteli ympäriinsä. 

      Huomenna olis sitten tarkotus taas mennä maalle joten korkeintaan maanantaina voi seuraavaa päivitystä odottaa. 

 terveisin Hanna ja Nipsu